Spływy kajakowe to nasze zamiłowanie

Zapraszamy na wyprawy kajakowe.
Wyprawy kajakowe to nie tylko kajak, wiosła i woda. Wyprawy kajakami po rzekach i jeziorach to jedna z ciekawszych dyscyplin turystyki kwalifikowanej. Jest dostępna dla wszystkich bez względu na wiek, płeć i stan zamożności. Płynąc kajakiem mamy okazję zobaczyć i poznać miejsca zwykle nie dostępne z lądu. Jesteśmy z dala od wszechobecnego nas hałasu, możemy poczuć bliskość natury, usłyszeć śpiew ptaków, zachwycić się otaczającą nas przyrodą i przede wszystkim znaleźć niczym niezakłócony spokój.
Szlaki kajakoweSzlaki kajakowe
Nasze kajakiWakacje dla dzieci
Nasze kajakiRelacje z naszych wypraw

Spływy kajakowe Wkrą - opinie i uwagiSpływy kajakowe Wkrą - opinie i uwagi

Spływy kajakowe Wkrą - Wasze opinie i uwagi:

Pełen profesjonalizm, doskonała obsługa, elastyczność, życzliwość i kultura. Dobry sprzęt. jednym słowem - wszystko jak trzeba. Szczerze polecam. Andrzeju - bardzo dziękuję.

02.05.2014, Maciek

Podziękowania za: WZOROWĄ organizację, porady, uprzejmość, jakość sprzętu oraz dopasowanie usług !!!! Będziemy Was polecać, a pewnie i sami jeszcze nie raz skorzystamy. Dzisiejsza ekipa, trasa Joniec - Modlin :)

01.05.2014, Pawel W

Jesień w kajaku przepiękna. Nigdy wcześniej nie pływaliśmy kajakiem tak późno. Nawet nie wiedzieliśmy, że można jeszcze pływać w październiku. Zdziwił nas e-mail od Pana Andrzeja (wcześniej korzystaliśmy już z usług) z zaproszeniem na jesienny spływ kajakowy Wkrą. Trochę wahaliśmy się, jednak ciekawość wygrała. Popłynęliśmy i nie żałujemy. Było super!

09.10.2013, Karolina z Mirkiem

Podziękowania i pozdrowienia. Cały proces od zamówienia kajaków, poprzez realizację i zakończenie bez zastrzeżeń. Kajaki bardzo wygodne i przede wszystkim czyste, co nie zdarza się na wszystkich wypożyczalniach.

09.09.2013, Grupa z Błonia

Coś nie samowitego! Kilkanaście lat temu - wtedy jako nastolatka - byłam uczestniczką spływu kajakowego Czarną Hańczą i Kanałem Augustowskim, który prowadził właśnie Pan Andrzej z Panem Michałem. 12 wspaniałych dni na szlaku kajakowym w gronie rówieśników i normalnej kadry. Zupełnie przez przypadek zadzwoniłam wczoraj, by wypożyczyć kilka kajaków na Wkrę. Po dłuższej rozmowie, ku mojemu zdziwieniu okazało się, że jest to ta sama osoba. Bardzo mi było miło spotkać się po latach i chwilkę porozmawiać. Ogromne doświadczenie, pomoc i bardzo miła obsługa. Dziękuję, że wtedy - kilkanaście lat temu zaszczepił Pan w nas to "coś" do czego wracamy po latach.

03.09.2013, Natalia Janisz

Bardzo fachowa obsługa. Jestem naprawdę bardzo bardzo zadowolony z jakości zarówno sprzętu jak i obsługi. Jeżeli ktoś jest pasjonatem w swoim fachu, to nie może być inaczej.

12.08.2013, Michał z Legionowa

O wyborze tej wypożyczalni na nasz spływ kajakowy zdecydowały opinie przeczytane na tej stronie. Ogólnie nie zwracamy większej uwagi na tego typu wpisy, jednak tym razem postanowiliśmy sprawdzić. Rzeczywistość była w 100% taka jak w opiniach. Duże ukłony i podziękowania. Z pewnością w przyszłym roku spotkamy się na proponowanej wiosennej Biebrzy.

05.08.2013, Jarek z żoną

Pogoda na weekend zapowiadała się rewelacyjna. Obdzwoniliśmy kilka osób i postanowiliśmy się wybrać nad wodę, na kajaki. Nie wiedzieliśmy jednak gdzie co i jak. W końcu trafiliśmy na tą stronkę. Dłuższa rozmowa z bardzo kompetentną osobą i trafiliśmy w sobotę nad Wkrę. Do głowy by mi nie przyszło, że na Mazowszu jest tak fajna rzeczka. Ogromne podziękowania za dobre rady, zadbany sprzęt i miłą obsługę. Pozdrowienia od naszej całej ekipy.

23.07.2013, Janek z grupką znajomych

Plan był taki, że mieliśmy spływać Wisłą. Jednak po dłuższej rozmowie otrzymaliśmy propozycję spływu Wkrą. Zdecydowaliśmy się na odcinek od Jońca do Borkowa. Decyzja była trafiona w 100%. Rzeka malownicza, woda czysta, dużo dobrych miejsc do zatrzymania się. Kajaki super, dobrze wyposażone no i lekkie wiosła (ostatnio pływaliśmy z drewnianymi). Baaaardzo dziękujemy za sprawną i miłą obsługę.

15.07.2013, Ekipa z Mińska Mazowieckiego

Trzy dni w kajaku, trzy dni na Wkrze i trzy dni rewelacyjnej obsługi. Ogromne podziękowania za kajaki, namioty, dowóz żywności i miłą obsługę. Polecamy i pozdrawiamy ekipę Spływy.Kajakowe.org.

10.07.2013, Grupka studentów z Torunia

Ostatni raz Wkrą płynąłem składakiem pewnie ze 30 lat temu. Przez całe 3 dni mojej wędrówki nie spotkałem ani jednego kajakarza. Dziś to zupełnie inna już rzeka. Brzegi bardziej zagospodarowane i kajakarzy jak na przysłowiowej "Marszałkowskiej". Dzięki serdeczne Panie Andrzeju za wspólne powspominanie o tych starych wspaniałych wyprawach kajakowych, gdzie samemu trzeba było taszczyć składany kajak z pociągu nad rzekę ...

01.07.2013, Edward Znojmo

Podzielamy poniższą opinię. Obsługa bardzo miła, konkretna i rzeczowa. Znajomość rzeki na najwyższym poziomie. Kajaki bardzo wygodne i stabilne. Życzymy samych sukcesów i z pewnością pod koniec sierpnia, jeżeli tylko czas pozwoli, powtórzymy naszą trasę.

25.06.2013, Tomek z Anią

Długo zastanawialiśmy się z rodziną, gdzie z dziećmi, niedaleko Warszawy można wybrać się na spływ kajakowy. Wiele naczytaliśmy się różnych poradników. W końcu trafiliśmy na tą stronę. Wystarczył jeden telefon, a wszystkie nasze wątpliwości zostały rozwiane. Pan Andrzej wysłuchał naszych obaw i od razu zaproponował spływ Wkrą. Spotkaliśmy się w Łomnie i dalej pojechaliśmy busem do Borkowa. Krótki i bardzo rzeczowy instruktarz i chwilę później byliśmy już na wodzie. Rzeka bardzo malownicza, woda płytka i czysta - idealna dla naszej grupki. Do Pomiechówka dopłynęliśmy po 5 godzinach robiąc sobie raz dłuższe, a raz krótsze przerwy. Na miejscu czekał już na nas busik, który przywiózł nas do naszych samochodów. Tą firmę polecamy bez żadnych wątpliwości. Pełen profesjonalizm, duża wiedza i bardzo dobry kontakt.

17.06.2013, Emilia, Krzysztof, Wojtek, Kasia i Zuzia

Trochę w słońcu, trochę w deszczu ale daliśmy radę. Czas, który spędziliśmy w kajakach na odcinku z Jońca do Pomiechówka minął nam bardzo szybko i żal było kończyć naszą wyprawę. Serdeczne podziękowania dla Pana Andrzeja, który cały czas był do naszej dyspozycji.

03.06.2013, Tomek z ekipą

Serdeczne podziękowania dla całej ekipy za "tonę" cennych informacji, wspaniałą organizację, dobry kontakt i rzeczową obsługę naszej grupy na spływie Wkrą. Rzeka zrobiła na nas ogromne wrażenie!

20.05.2013, Ela Jaślo


Dodaj komentarz
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone *
* Twoje imię i nazwisko:
* E-mail:
Minimum 150, max. 1500, wpisanych znaków: 0
Strona główna  |  Poradnik kajakowy  |  Prawo wodne  |  Wypożyczalnie kajaków © Copyright by ..:: Splywy.Kajakowe.org ::.. 2009 - 2017 - Wszelkie prawa zastrzeżone